Pre-Order Buku Lost in Sekutland

Pre-Order Buku Lost in Sekutland

Bercinta betul aku dengan projek satu ini. Terima kasih kepada sesiapa yang sudah meletak booking, walau kelibat buku pun belum nampak rupa. Cerita tentang aku yang sentiasa sesat bila belajar hidup di luar negara bawa isteri dan anak-anak. Cuma mengharap bantuan dari atas sana.

Kalau kau mahu senaskhah, berikut adalah borang pre-ordernya.. RM25 sebuah. Baki duit BRIM masih ada kan ?

Kau cari buku yang ada cover karikatur macam ni. Beli!

Ini isi kandungan buku Lost in Sekutland. Secara overall, selain bab depan dan introduction ada 3 bahagian.

1. Bahagian 1 : Aku highlight cara hidup kita dulu yang lebih baik,sopan sesuai macam orang timur. Tapi sudah semakin ke laut.

2. Bahagian 2 : Catatan kembara aku selama 3 tahun. Aku kutip dari pengalaman aku jadi traveler dan tour guide.

3. Bahagian 3 : Action plan. Aku share panduan peribadi macam mana uruskan keluarga, anak-anak, kewangan, kerjaya termasuk kucing peliharaan. 3 tahun sebelum berhijrah.

Bahagian last itu, aku cerita pedih dan tidak seronoknya di negara orang.

Tajuk dalam isi kandungan tidak straight forward. Kau pun tidak boleh agak. Surprise la sikit.

Isi Kandungan 1

Isi kandungan 2

Kau follow sahaja FB Irwan Dahnil atau #lostinsekutland. Kalau mahu jadi wakil jualan, boleh saja PM tepi laju-laju.

PRE-ORDER DIBUKA SEKARANG: https://goo.gl/forms/4zG6PdxsO7qbRfKJ3

Komen melalui Facebook

komentar

2 Responses to Pre-Order Buku Lost in Sekutland

  1. semoga berjaya. Semoga terus murah rezeki.

  2. Lya says:

    Salam Tn..ok saya dah order dah..tak sabar nak tunggu buku selamat tiba kat tangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *