Catatan Kembara #213 : Buku Lost in Sekutland

Catatan Kembara #213 : Buku Lost in Sekutland

Aku dulu ada kasi kata manis sama penerbit. Target followers aku sampai 30K sebelum buku terbit. Huhu.Masih belum sampai. Tapi alhamdulillah hampir 400 naskah preorder diterima. 1.5% follower convert jadi pembeli. Luar jangka. . Buku aku terbit sebelum Pesta Buku … (read more)

The Making of Lost in Sekutland

The Making of Lost in Sekutland

Terima kasih kawan-kawan. . Buku┬áLost in Sekutland┬ámasih dalam mesin, tapi kau dah order, siap bayar buku dengan post sekali. Kau kental boi. . Tidak salah aku anggap kau genius sebab order dengan air liur sahaja tidak boleh gerakkan mesin, atau … (read more)

Catatan Kembara #212 :  Bila Orang Mengata

Catatan Kembara #212 : Bila Orang Mengata

Awal tahun yang lepas ada satu group 4 orang datang. Semua first time sampai UK. Bila tengok snow, semua muka teruja. . “Bang, kami nak main ski. Tengok macam best je orang turun laju turun bukit. Teringin lah.”, kata awek … (read more)