7 Hari Trip Scotland RM1,999: Promosi MATTA 7-9 September

7 Hari Trip Scotland RM1,999: Promosi MATTA 7-9 September

Sudah semua berebut beli tiket flight murah MATTA minggu ini. Jadi tak cukup tangan aku nak sediakan tarikh trip ke Scotland. Asyik-asyik London. Adoi. . Apa ingat MATTA je ke boleh bagi harga terbaik? Abam ID pun boleh lah. Haaa… … (read more)

Catatan Kembara #239 : The Birth : Scotland Muslim Travel

Catatan Kembara #239 : The Birth : Scotland Muslim Travel

Aku mahu ucap terima kasih. Bila mulakan usaha buat┬áScotland Muslim Travel┬ásejak 3 tahun lalu, aku sendiri tidak yakin ia boleh sampai ke level ini. 1. Making myself as solopreneur again. Doing something that I like, passionate about. Travel and business … (read more)