Mahukan Tour Leader Ohsem di Eropah? Say Hello!

Mahukan Tour Leader Ohsem di Eropah? Say Hello!

Mulai 2019, aku fikir adalah lebih mudah dan efisien aku dapat melayan pertanyaan dengan kalian mengisi borang. Jadi tidaklah ternanti-nanti balasan di Whatsapp ketika aku mungkin di luar kawasan atau sedang travel. (read more)

7 Hari Trip Scotland Serendah RM1,999: Promosi MATTA 15-17 Mac 2019

7 Hari Trip Scotland Serendah RM1,999: Promosi MATTA 15-17 Mac 2019

Sudah semua berebut beli tiket flight murah MATTA minggu ini. Jadi tak cukup tangan aku nak sediakan tarikh trip ke Scotland. Asyik-asyik London. Adoi. . Apa ingat MATTA je ke boleh bagi harga terbaik? Abam ID pun boleh lah. Haaa… … (read more)

Catatan Kembara #239 : The Birth : Scotland Muslim Travel

Catatan Kembara #239 : The Birth : Scotland Muslim Travel

Aku mahu ucap terima kasih. Bila mulakan usaha buat┬áScotland Muslim Travel┬ásejak 3 tahun lalu, aku sendiri tidak yakin ia boleh sampai ke level ini. 1. Making myself as solopreneur again. Doing something that I like, passionate about. Travel and business … (read more)