Vista London : Homestay Malaysia

Vista London : Homestay Malaysia

Selepas 2 tahun, akhirnya aku berjaya juga kembangkan projek homestay aku di UK. Kali tiada tempat lain yang aku target melainkan London. Jadi sepanjang May dan June aku sibuk sedikit menguruskan Projek Homestay UK. Alhamdulillah pengalaman aku mengendalikan Tidola Home Glasgow membantu melancarkan urusan kali ini.

Tidak perlulah aku cerita panjang. Cukuplah aku beritahu ia satu pencapaian baru bila membuka cawangan yang baru pula. Dan untuk projek ini dinamakan Vista London.

Aku share sedikit maklumat tentang Vista London :

Apartment dua bilik yang boleh memuatkan 7 orang.
Bilik pertama 1 x double bed
Bilik kedua 1 x double bed
Ruang tamu ada sofa bed yang boleh memuatkan 2 orang
1 katil tetamu (jika diperlukan)

Kemudahan dapur, wifi. Lupa nak bagitahu, unit ni ada gazebo. Boleh lepak-lepak luar gaya cool gitu.

Lokasinya di Heatherly Grove W25RB. Di kawasan popular orang Malaysia, Bayswater. 8 minit berjalan kaki ke stesen tube Bayswater.  Di sekeliling ada banyak kedai makan Halal, Tesco, Costa dan laundry. Mudah sangat sebenarnya.

Untuk Booking Whatsapp  sahaja : +447922405443. Maaf aku tidak dapat beritahu harga disini. Sebab setiap musim dan jumlah tetamu ratenya berbeza.

Aku bagi sikit gambar-gambar untuk tatapan korang.

Bila lagi kau nak datang ke London ? Abang dah payung ni. Kalau kau mahu lihat keindahan Scotland, dapatkan maklumat penginapan di Tidola Home Glasgow.

Anyway, aku seronok bila ada Vista London, sebab boleh menyambungkan group yang trip dari London, Manchester dan Scotland. KLIK disini kalau kau perlu khidmat tour dengan rate murah.

Kini kita boleh conquer satu UK!

Nota : Homestay ini juga listed dalam Booking.com dan Airbnb. Cuma rate mahal sikit la. Heheh

Komen melalui Facebook

komentar

10 Responses to Vista London : Homestay Malaysia

  1. Lina ismail says:

    Salam. Saya nak tahu rental apartment di london utk bulan disember 2017. Saya bercadang berada 11 malam di london. Boleh tahu apartment ni tingkat berapa? N jika on higher lever ada kemudahan lift? Terima kasih.

  2. irwan.dahnil says:

    Boleh whatsapp +447922405443 untuk check availability. Apartment tingkat bawah. Tidak perlu lift.

  3. noorazman says:

    kalau nyatakan terus rate takleh ka???

  4. irwan.dahnil says:

    Maaf Tuan. Harga tidak sama. Lain jumlah tetamu, lain musim, lain harga.

  5. NOR HAFIFAH BINTI JAAFAR says:

    I would like travel to london from 6 dec to 13 dec 2017. How far your homestay from London Heathrow Airport and how to get there.

  6. Nurul Ain Kamarudin says:

    Looking for a room for 1 night in December. Will be traveling from Manchester to London to renew my passport

  7. Farizal says:

    Salam, my family plan nak ke london on 22June 2018, will there for 9 days. Bole share the rental rates x. Appreciate if u can email.

  8. Azahan Mokhtar says:

    Salam dik
    Akak plan family trip 7 pax ke europe(london, brussel, armsterdam, netherlands,paris) somewhere dec 2018. Selps anak habis exam SPM. Kami 1st time nk ke sana…nk follow travel agent agak costly. Minta tlg adik utk homestay, halal food, transport and guide kami disana. Nanti adik maklumkn brp kosnya ya utk budget . Tkasih.

  9. Mohd says:

    As salam En. Kalau berdua rate selama 7 hari untuk bulan nov macam mana?

  10. Muhamad borhan bin ismail says:

    Assalamualaikum . Sy Bercadang hendak bercuti ke london pada bulan 3 20hb hingga 24hb . Berdua dgn isteri shj. Nak cari penginapan utk 4 hari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *