Windows Vista 1st Preview in Thailand

Berkesempatan mencuba Windows baru yang dijangka menambah kekayaan En. Gates – Windows Vista ketika mengunjungi Bangkok International ICT Expo. Agak keliru dengan strategi pemasaran Microsoft kali nie kerana dijangkakan akan releasekan 6 jenis lesen sekaligus. Dijangkakan akan mula dijual pada … (read more)

Rokok anyone .. ??

Kami sempat kat 7-11 somewhere Bangkok singgah beli sebotol air and a pack of rokok. Bentuk kotak sama, brand yang sama, aroma rokok juga yang sama.. Tapi yang tak samanya iklan rokok … So far yang sempat saya tengok ada … (read more)

Attention MOST2 & SKIT4 – Tarikh cadangan LPU 3

Kepada MOST 2 & SKIT 4. Saya cuma nak menyampaikan pesanan Abg Joe. Ikut perancangan nak buat LPU3 pada 4-8 Sept. Kalau tanya pada saya, memang setuju sangat (Azam MOST pun mesti setuju)… Kenapa saya menyokong : 1. MOST 2 … (read more)

Deklarasi Bangkok ?

Terima email dari Seha MOST with attachment DEKLARASI BANGKOK.. Agak blur.. Deklarasi ape pulak ni .. INi antara perkara dalam deklarasi tu : 1. Penubuhan Platform Entrepreneur Bumiputra Oleh MARA 2. Perkhidmatan Konsultansi Dalam Bidang Pemasaran Seperti E-Bay Mengetengahkan produk-produk … (read more)

Bangkok Trip 2006

Pertama sekali nak ucapkan tahniah kepada Wazir. Kerana inisiatif beliau, kami dapat berjalan-jalan makan angin kat Bangkok. Tidak dilupakan juga kepada MARA yang sanggup sponsor perjalanan ini.. membuatkan terfikir betapa bersungguhnya MARA menjayakan program keusahawanan bumiputera.. juga Asri, En Shah … (read more)

Salam …

Saya rasa bukan tujuan blog ini untuk berkenalan .. Blog ini lebih kepada manifestasi pemikiran, ekspresi dan catatan pengalaman sahaja. Banyak content yang sedang @ akan diuploadkan… So, jangan segan silu untuk layari