Hari Terbuka Truewealth : 30 Minit Demo Step by Step

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Sekadar makluman dan hebahan kepada semua.

Esok akan diadakan hari terbuka anjuran penerbit buku perniagaan dan motivasi kewangan True Wealth Sdn Bhd. Acara akan bermula pkl 11 pagi sehingga 5 petang.

Bagi saya ini adalah peluang baik untuk anda datang kerana anda akan ditawarkan diskaun sehingga 70% bagi buku terpilih.  Bagi pembelian RM150,  dapat pula 1 buku PERCUMA. Maklumat lanjut disini.

Saya, Gobala dan Shuth juga dijangkakan akan berada disana untuk menyokong usaha Truewealth. Insyallah saya akan berkongsi sedikit masa untuk melakukan demonstrasi bagaimana sesuatu sistem SMS diselenggarakan.

Sesi ini tidak lama, cuma 30 minit sahaja kerana saya perhatikan ramai yang masih belum mempunyai pendedahan tentang sistem SMS secara teknikal. Ini adalah peluang anda sekiranya berkelapangan. Jemput hadir sesi tersebut pada jam 12 tghr.

So kalau ada masa jemput hadir ke majlis ilmu ni ya!

Jumpa disana

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply