Catatan sebelum bertolak ke Kuantan

Salam Sejahtera,

Saya akan bergerak ke Kuantan untuk 4 hari. Paling cepat 3 hari… saya tak pasti hotel yang saya duduk ada internet ke tidak. Hotel di Melaka ada internet, tetapi tiada coverage di bilik hotel saya.. 🙁 Jadi saya amik kesempatan untuk mencatatkan sesuatu.

Bandwidth SMSWang.Com bertambah lagi..
Ini kali kedua dalam bulan ini saya upgrade bandwidth laman web ini. Err… lebih tepat, kali kedua saya upgrade dalam masa 2 minggu. Saya tidak mahu berlaku seperti minggu sebelumnya bila mana laman web tersebut tidak dapat dibuka. Rugiiiii!

Untuk Affiliate
Sekembalinya saya dari Kuantan, saya akan menghubungi anda rakan2 perniagaan saya untuk ‘bonus’ bulan ini. Tidak kurang 20 orang rakan kita yang akan rasakan manisnya wang bulan ini 🙂

Projek SMS
Kalau tak kerana outstation 2 minggu berturut2, projek SMS saya telah sedia untuk dilancarkan! Sistemnya dah siap, cuma belum untuk promosi.

Iklan! Iklan!
Sesiapa yang berminat untuk join venture projek SMS saya, oleh emailkan saya secara peribadi. Kepada yang berminat sahaja ya! Keutamaan mereka yang rajin mengadap PC dan buat internet marketing!

Konvensyen Peserta Seminar SaifulSham
Calling..calling .. kepada kawan2 saya yang sama2 duduk sedewan ketika seminar dahulu, sifu nak buat konvensyen.. jangan lupa reply email sifu ok!

Jumpa lagi !

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply