Ke Mana Irwan Menghilang?

Salam Usahawan Pembaca Blog,

Lama juga tak update blog ni…

Saya tak dapat menulis kerana ada sebab. Lebih-lebih lagi berdebar kerana menunggu bulan April tiba.

Sedikit teaser intro (dengan logo tidak rasmi) untuk projek bulan April nanti…

Saya dah habiskan lebih 3 bulan untuk projek ini. Dan mungkin projek ini adalah projek saya selama setahun ini sampai pertengahan 2009 selain dari projek-projek kecil. Kepada online affiliates, ini juga merupakan satu lagi peluang program affiliate untuk anda sertai. Lumayan jugalah komisennya.

Untuk peserta & alumni Seminar SMS, saya ingin berpesan awal. Ambil kesempatan ini. Jadilah yang pertama. Dalam tangan saya ada beberapa projek SMS untuk saya berikan kepada anda 🙂 Insyallah, kursus induksi akan dijalankan pada bulan Jun nanti di Port Dickson. 2 hari 1 malam!

Saya juga akan perkenalkan juga pada April nanti, dua orang yang mempunyai perjalanan yang jauh dalam perniagaan SMS. Siapa ya ? Jeng..jeng..jeng

Nantikan pengumuman mengenai projek ini!

p/s : Saya rasa mungkin akan kurangkan Seminar SMS menjadi 2 bulan sekali. Mulai Mei 2008, saya ingin fokus kepada projek diatas jadi mungkin tidak berkelapangan untuk memberi komitmen kepada Seminar. Anyway, Seminar seterusnya adalah pada 29 Mac ini di Quality Hotel. Sertai sekarang!

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply