Masih dalam mood raya?

Salam semua,
Finally, its done! Lega rasanya saya dah selesai upgrade utk blog saya..

1. Autoresponder sudah berfungsi. Terpaksa export current subscriber ke sistem yang baru. Dah amik masa berminggu2 nak selesaikan. Banyak outstation (lagi..) dan tak dapat nak selesaikan. Tapi sekarang dah ok.. Cubalah!

2. PERHATIAN! Kepada semua yang berminat dan TELAH mendaftar utk mendapatkan 10 copy E-Book Rahsia Buat Duit Dengan SMS, sila check mailbox anda. Siapa cepat dia dapat! 10 SAHAJA! Saya telah emailkan ketika pada Hari Raya Pertama 🙂

3. Kepada sesiapa yang tidak sempat mendaftar, boleh mendapatkan preview E-Book Rahsia Buat Duit Dengan SMS bermula 24 Oktober 2004. Dan ianya adalah PERCUMA!

4. Tarikh Pelancaran Rasmi E-Book Rahsia Buat Buku Dengan SMS adalah 31 Oktober 2006! Kunjungi laman web yang akan diiklankan dalam masa beberapa hari ini, dan mungkin ada surprise untuk anda!
5. Blog saya sudah berwajah baru versi 1.2. Saya cuma besarkan sedikit tulisan supaya mudah baca dan saya tambah banner di atas… Saya masih mengekalkan latarbelakang putih dan modul2 yang saya gunakan sebelum ini…

Selalu2lah datang ya dalam 2-3 hari nie.. Mana tau saya nak jamu dengan ‘ketupat + rendang + open house’ ke..

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply