Mencari Kertas Kerja Perniagaan ?

Mulai hari ini, anda boleh  memuat turun kompilasi kertas kerja perniagaan yang telah dikumpulkan dari pelbagai sumber. Dan ianya adalah percuma.

Tujuan saya mengumpulkan kertas kerja perniagaan ini adalah untuk membantu anda yang tercari-cari contoh kertas kerja. Saya banyak menerima email yang meminta bantuan untuk menyiapkan kertas kerja perniagaan masing-masing. Ramai yang keliru dan tidak pasti mengenai format yang sebenar. Oleh itu, dengan konsep kompilasi ini anda boleh memuat turun mana-mana kertas kerja dan lakukan perbandingan sendiri antara kertas kerja.

Bermula hari ini, saya akan keluarkan Kompilasi Kertas Kerja Perniagaan versi 1.0 yang mengandungi lebih kurang 11 kertas kerja perniagaan. Insyallah dari semasa ke semasa, jumlah kertas kerja ini akan bertambah.

Kertas kerja tersebut boleh DIMUAT TURUN PERCUMA DISINI.

Saya harapkan kertas kerja ini dapat membantu anda untuk memulakan impian perniagaan masing-masing.

Opss! Sebelum itu :

1. Kertas kerja ini hanyalah sebagai panduan dan bukan khidmat nasihat profesional. Oleh itu saya tidak tidak bertanggungjawab dalam risiko perniagaan masing-masing. Tiada jaminan pulangan keuntungan seperti contoh didalam kertas kerja.

2. Kertas kerja ini adalah didapati secara percuma di internet, di pejabat MARA, di kelab-kelab usahawan dan sebagainya. Ia bukan disediakan oleh saya. Saya hanya membantu untuk mengumpulkan kertas kerja tersebut dalam bentuk kompilasi.

3. Kertas kerja tersebut adalah hak cipta dan milik penulis. Penulis berhak untuk meminda, mengubah, menambah dan menarik balik kertas kerja tersebut.

4. Saya tidak membuat perundingan terhadap kandungan kertas kerja tersebut.

Moga membantu!

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

This Post Has One Comment

  1. Syaf

    Assalamualaikum tuan, maaf bertanya suadah tiada lagi ke panduan kertas kerja nie.. Saya amat2 mahu bljr membuat kertas kerja ini..

Leave a Reply