ANDA suka baca yang senget ke tepi ATAU seimbang ?

Mana Satu PILIHAN ANDA?

Posting kali ini saya sengaja tidak ‘justify’kan kandungannya (biasanya susunan ‘justified’).. tidak seimbang kiri dan kanan .. Kali ini, semua ke kanan… MANA SATU PILIHAN ANDA ? Bantulah saya untuk memberi keselesaan kepada ANDA untuk membaca!!


Hampir satu minggu saya tidak dapat mengemaskini kandungan blog. Kepada mereka yang memerlukan lebih banyak bahan, sabar, saya akan cuba sedaya upaya untuk masukkan posting yang menarik dah ‘fresh’ untuk anda. IrwanSyah.com Irwandahnil.com akan terus menjadi sumber maklumat keusahawanan anda!
Cerita 1

Saya sedang deploy macam2 tools dalam blog ni.. ada yang OK, ada yang KO! .. tu sebab jadi huru-hara tu .. Saya sedang preparing untuk pelancaran ebook Rahsia Buat Duit Dengan SMS ! Jadi minta maaf lah kalau kurang beri perhatian kepada perkara2 teknikal ini. Kalau2 anda ada jumpe sebarang masalah dengan features dalam blog ni kasi tau ye…

Cerita 2

Akhirnya WordPress saya jumpa ‘kelemahannya’.. Hahah… Anda sedar atau tidak dalam masa seminggu lepas menu disebelah kanan blog saya ‘terturun’ ke bawah… Macam2 usaha saya cuba.. apa yang tak kena.. Saya masuk forum, ask around apa problemnya… Tension juga. Saya agak sibuk sepanjang minggu lepas, blog pulak nampak macam rumah tak siap! Tapi alhamdulillah, saya dapat setelkan masalah ‘kecik’ ni..

p/s : Baru je rasa nak puji2 wordpress… huhu.. kensel..!

Cerita 3

Saya terpaksa ‘retract’ @ tarik balik kandungan yang mengandungi fadhilat solat terawih tu.. ada kawan yang maklumkan content yang saya postkan itu bukan dari sumber yang kuat. Wallahualam. Saya pun tidak mahu mengambil risiko, lebih2 lagi kalau dalam hal-hal agama nie..

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply