irwandahnilAffiliates| PayDay Disember 2006

Salam Sejahtera,

Cuti Raya + Tahun Baru saya isikan dengan meningkatkan kandungan blog dan mengemaskini SMSWang.com. Alhamdulillah, apa yang dirancangkan mencapai objektif yang ditetapkan. Masalah internet yang perlahan disebabkan gempa di Taiwan yang berlaku beberapa hari yang lalu masih terasa. Siksanya apabila server berada di US. Merangkak2 nak masuk blog ni. Hari ni sempat update mana yang mampu. Banyak kandungan yang tak dapat dimasukkan lagi. Harap2 capaian internet akan semakin baik dalam sehari dua ini.

Sempat juga buat pembayaran irwandahnilAffiliates untuk Disember 2006. Nasib baik juga server Maybank2u dan CIMBClicks di Malaysia. Jadi tiada masalah untuk pindahkan wang ke akaun affiliates yang berjaya buat duit bulan lepas.

Saya juga telah email kepada mereka yang belum memberikan nombor akaun untuk berbuat demikian dalam masa 5 hari. Masalah yang timbul akibat cek seperti kelewatan pos, penama cek yang salah dan sebagainya membuatkan saya rasa mahu mewajibkan pembayaran menggunakan perbankan internet sahaja.. Amacam? … Ntahlah…
Oh ya, satu lagi yang saya rasakan saya berjaya mulakan adalah dengan percubaan ‘menghidupkan’ SMSBlog. Saya telah membuat posting penting tentang bagaimana Memulakan Perniagaan SMS dalam 14 hari. Check it out!

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply