Buku Bisnes SMS Cara Pantas : Sudah Terbit!

Akhirnya! Buku SMS saya yang kedua berjudul Bisnes SMS Cara Pantas kini sudah boleh dimiliki. Alhamdullilah! Walau pun buku ini 2 bulan lewat dari tarikh yang dijangkakan, tetapi ia tetap berjaya dilaksanakan.

Buku ini adalah setebal 134 halaman. Berbeza dengan buku saya yang pertama (Buat Duit Dengan SMS) yang lebih menjurus kepada teori, buku Bisnes SMS Cara Pantas ini lebih praktikal dengan menggunakan kaedah baca dan cuba 7 aplikasi utama.

Mengapa 7 ? Heheh.. Kalau banyak2 nanti bosan pula. Cukup2 lah 7 tu dulu…

Oleh itu, ia adalah buku yang bersifat hands-on and real time, dimana langkah-langkah yang ditunjukkan boleh anda cuba tanpa perlu menunggu sehingga buku habis dibaca. Juga disertakan aplikasi percubaan yang anda boleh rasai sendiri. Ini bermakna anda tidak perlu membeli sebarang aplikasi SMS untuk mencuba! Jimat kan ?

Rumusan kandungan Buku Bisnes SMS Cara Pantas :

1. Memaparkan snapshot dan juga gambaran sistem SMS

2. Memberi anda peluang mencuba dan merasai sendiri menggunakan sistem SMS tanpa kos membeli sebarang sistem

3. Membantu anda memilih penyedia sistem Gateway SMS melalui kriteria yang ditetapkan

4. Konsep modal pusingan, belanja perniagaan dan pendapatan

Buku ini saya tulis dengan mengambil kira pelbagai pandangan dari Cepat2 dapatkan buku ini. Harganya adalah RM29.90, tetapi sekiranya anda bertindak sekarang sehingga 6 Mac 2009, harganya cuma RM25.90!.. Jimat Rm4.

Untuk mendapatkan bukut Bisnes SMS Cara Pantas, klik DISINI!

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply