Buku Buat Duit Dengan SMS : Panduan Pemasaran dan Perniagaan

Salam Sejahtera,
Akhirnya buku yang dinanti-nantikan telah selamat diterbitkan. Pihak Truewealth telah menghubungi saya untuk memaklumkan khabar gembira tersebut. Insyallah saya akan pergi mendapatkan buku tersebut sama ada hari ini atau esok. Tentunya tempahan awal akan dibuka pada hari esok. Anda boleh layari http://buku.smswang.com untuk membuat tempahan awal. Tempahan awal hanya dibuka untuk 50 orang pertama sahaja! Anyway, maaf laman web tersebut saya masih belum kemaskinikan. Malam ini kerja-kerja ‘house-keeping’ akan dilakukan. Maklumlah, baru balik oustation, tentunya rumah agak bersepah-sepah 🙂

Saya tidak pasti bila buku ini akan berada di kedai-kedai buku. Maybe sebulan dua lagi. Harganya adalah RM39.90. Saya belum pernah ulas mengenai buku ini. Cuma sekadar teaser bagaimana rupa cover depan buku tersebut.

Pembayaran Komisen Affiliate

Sila kemaskinikan nombor akaun anda. Saya akan membuat pembayaran pada 28 June ini. Lambat kemaskini, lambat masuk duit!

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply