E-Book Rahsia Buat Duit Dengan SMS Di Pasaran!

Salam Sejahtera,

Akhirnya, seperti yang saya janjikan. Anda boleh perolehi e-book ini sekarang.

Bersyukur kepada Allah mempermudahkan kerja-kerja menyediakan infrastruktur dan kandungan e-book tersebut. Juga kepada Sabri, Zhafran, Aris, Hisham dan semua partners yang memudahkan kerja saya kali ini.

Secara dasarnya ebook ini saya mengupas satu persatu langkah dalam menjalankan perniagaan SMS. Kepada yang masih baru dalam perniagaan SMS, jangan risau. Buku ini menyentuh dari asas perniagaan SMS sehingga memberi beberapa petunjuk kepada anda bagaimana anda boleh menggunakan SMS sebagai alat untuk anda menjana pendapatan.

E-Book ini didatangkan dalam 3 pakej istimewa untuk jangkamasa terhad sahaja! Pakej Basic hanya berharga RM27, Pakej Regular RM37 dan Pakej Super RM67. Sudah tentunya terdapat keistimewaan yang besar dalam ketiga-tiga pakej. Cuba selak-selak bonus yang saya berikan. Saya merancang untuk melaksanakan satu bengkel untuk mereka yang berminat untuk memulakan perniagaan SMS ini kelak.

Kepada mereka yang berminat untuk menyertai affiliate, saya sedang mengenakan ‘sentuhan terakhir’ untuk mewujudkan irwandahnilAffiliate. Nantikan. Komisennya pasti lumayan.

Saya juga telah mewujudkan SMSBlog. Saya berazam untuk mengisi blog ini dengan pengisian yang dapat membantu mereka yang ingin menceburi perniagaan SMS. Lagipun, belum wujud blog yang seumpamanya berbahasa Melayu di Malaysia!

Akhir kata, terima kasih kepada semua sekali lagi atas sokongan kalian.

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply