Hari Pertama Ramadhan

Alhamdulillah, hari ini adalah hari pertama Ramadhan. Saya rasa sangat bersyukur dan gembira kerana bertemu sekali lagi dengan bulan yang penuh dengan keberkatan ini. Semoga kita semua diberi kekuatan untuk meneruskan ibadat.

Sekadar berkongsi beberapa informasi dengan pembaca sekalian, saya ingin mengumumkan beberapa perkara :

1. Sepanjang bulan Ramadhan, posting saya akan dimulakan dengan fadhilat sembahyang terawih pada malam2 yang berkaitan. Sekurang-kurangnya ini memberi keinsafan dan pengajaran kepada kita. Insyallah

2. Memandangkan posting saya adalah berkisar mengenai keusahawanan, internet marketing dan perkembangan teknologi, saya akan cuba gilir-gilirkan posting saya dalam seminggu agar dapat mencakupi bidang tersebut. Maaf kepada yang mencadangkan posting pada hujung minggu, saya tidak dapat laksanakan. Saya berikan masa saya untuk famili.

Satu lagi bidang yang saya akan cuba tambahkan adalah bidang undang-undang siber dan yang berkaitan dengan peraturan dan garis panduan dalam dunia internet.

3. Blog saya dalam proses pengemaskinian dan ‘upgrade’. Saya tak sempat nak laksanakan sebelum ini, jadi saya berdoa agar bulan puasa ini dapat memberi sedikit kekuatan untuk menyiapkannya.

4. Saya sudah menyiapkan version 1.0 untuk ebook “Rahsia Buat Duit Dengan SMS“. Dalam proses editing dan mengubahsuaian. Saya jangkakan buku ini akan siap sepenuhnya dalam masa satu minggu. Kepada yang menantikan buku ini, jangan lupa untuk jenguk2 selalu ke blog saya ya!

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply