Ingin Buat Ringtone Anda Sendiri?

Salam Sejahtera,

Saya cuba mendapatkan beberapa produk yang berkaitan dengan SMS, handphone dan telekomunikasi. Hasil yang saya perolehi. semua ini adalah saling berkait dan complement each other. Ia tidak boleh lari dari satu dengan yang lain. Mana mungkin ada SMS tanpa telekomunikasi kan?

Selama sebulan sejak saya melancarkan ebook Rahsia Buat Duit Dengan SMS, ramai yang emailkan kepada saya bagaimana nak membuat perniagaan SMS untuk menjual ringtone! Kepada mereka yang berminat dan dan infin buat ringtone sendiri, ini mungkin penyelesaiannya.
Saya sempat berjumpa dengan rakan usahawan saya, Mustafa. Beliau ini sangat gigih dalam menghasilkan kerja2 berbentuk kreativiti. Beliau pernah menghasilkan ringtone sendiri + menjualnya sendiri. Hasilnya lumayan, tetapi kerjanya juga banyak. Dengan format MP3 atau wav, dah ramai yang boleh buat sendiri. Terima kasih kepada revolusi handphone yang mengubah handphone kepada ringtone monotone kepada pelbagai tone seperti true tone.

Nah! Kali ni RAHSIA BUAT RINGTONE boleh didapati di pasaran! Jangan bazirkan wang anda untuk download ringtone, apabila anda boleh menghasilkannya sendiri.

VCD ini menerangkan bagaimana menukar format lagu yang menyokong handphone Nokia dan Samsung. Ciri-ciri penukaran data, jenis-jenis format muzik, kualiti dan sampling kepada elemen bunyi. Dalam VCD ini juga memasukkan penggunaan Bluetooth, Infrared dan proses2 yang terlibat dalam memanipulasikan elemen bunyi. Saya rasa seronok tengok VCD ni.

Selain dari saya menambah ilmu, saya juga tergelak terbahak2 melihat gelagat dan dialog ‘pelakon’. Memang rasa tak boring dan kaedah penyampaian yang tidak formal mewujudkan rasa seperti ‘kawan kita kat sebelah yang mengajar kita’. Tiada unsur-unsur ceramah yang memboringkan.

Kepada yang mahu berniaga ringtone, pertimbangkan untuk menghasilkan ringtone sendiri! Anda mungkin juga boleh memulakan perniagaan ringtone SMS anda!

p.s: Cuba lihat kaedah pesanan VCD ini.. SMS based…

p.p.s : irwandahnilAffiliates get ready | Produk baru menyusul | komisen lumayan

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply