Komisen June Dibayar

Salam Sejahtera Pembaca Blog,

Nota Ringkas dari Irwan Dahnil

Saya telah menyelesaikan urusan pembayaran affiliates bagi bulan Jun dan juga beberapa komisen bulan-bulan yang sebelumnya. Sila semak akaun anda dan lihat baki terakhir. Untuk jualan yang dilakukan sepanjang bulan Jun dan baki tertunggak, saya telah buat pembayaran mengikut produk yang dijual, sama ada ebook, manual, buku atau seminar. Oleh itu jumlah yang akan anda terima mungkin tidak genap kerana peratusan komisen yang berbeza.

Satu lagi, semua komisen yang telah dibayar adalah berdasarkan peratusan keuntungan jualan ditambah dengan 10% BONUS! So, enjoy the treatment!

Anyway, terima kasih kerana menyertai programAffiliates IrwanDahnil.

p.s : Saya akan menutup program affiliates sedikit masa lagi untuk kerja-kerja housekeeping.

p.p.s : Pembayaran kepada affiliateyang tidak mengemaskinikan maklumat akaun bank tidak dapat dilakukan. Sila kemaskini maklumat bank anda untuk sebarang tujuan pembayaran affiliate. Kalau tidak, duit tu akan beku macam tu aje!

p.p.p.s : Terima kasih kepada abang dan kakak bakal pesara tentera. Yeap! Insyallah SMS akan juga dapat membantu anda untuk menjana pendapatan setelah bersara kelak.

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply