Minggu Merdeka..

Salam Sejahtera,

Dah lebih seminggu saya tinggalkan blog. Huhuh.. Kesian.. Bukan apa, memang saya sangat sibuk tetapi sangat puas sebenarnya. Banyak kerja saya selesai. Tinggal promosi sahaja lagi. Kira-kiranya, saya pun turut MERDEKA kerana berjaya menyelesaikan Workshop Bengkel SMS.

Minggu ini orang ramai sibuk dengan perayaan Merdeka ke 50. Ye lah.. Sambutan Jubli Emas tentunya lebih meriah dari tahun-tahun seterusnya. Saya tahun ni cuba mengumpulkan keratan akhbar lama yang diterbitkan oleh NST yang saya rancangkan untuk frame kan dan gantung di rumah. Dah lama tak buat apa-apa collection.

Hujung minggu, tentu ramai yang balik ke kampung. Saya mungkin akan bertolak ke Kedah pada 1 September untuk menghadiri konvokesyen. Kalau ada foto-foto yang menarik insyallah saya akan poskan nanti.

Plan utk Phd ? Heheh.. Nanti dulu! 🙂

Workshop SMS : Projek terakhir SMSWang.com ?

Akhirnya saya berjaya menyiapkan cebisan terakhir dari keseluruhan projek SMSWang.com. Dengan close guidance dari Saifulsham dan Dr Irfan, saya berjaya menyiapkan keseluruhan projek ini dalam masa kurang satu tahun. Cuba anda tengok blog saya. Lahirnya pada bulan Ogos 2006. Bermakna blog sudah 1 tahun. (Sorry blog, tiada sambutan istimewa untuk mu 🙂 )

Maklumat bengkel SMS boleh didapati di sini.

Saya ingin bergerak ke offline business sedikit dalam masa beberapa bulan ini sebelum saya meneruskan online aktiviti. Banyak perkara yang perlu dicapai menjelang akhir tahun, khususnya menjadikan peserta seminar saya berjaya mewujudkan perniagaan SMS masing-masing. Itu cabaran hebat tu kan? So, saya mungkin akan berehat sedikit, untuk beri laluan kepada perniagaan SMS yang saya cintai. 🙂

Saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Kemerdekaan Jubli Emas kepada semua pembaca blog ! Semoga memberi kebebasan kepada kita dalam memikirkan masa depan dan haluan hidup.

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply