Pengumuman : Program Pengiklanan Usahawan 2009

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Just a short note. Sesiapa yang mencari diskaun untuk membeli iklan, ini adalah tempatnya. MECD akan menawarkan 50% geran pengiklanan kepada syarikat yang ingin beriklan. Ayat mudahnya, kalau anda ingin beli iklan dalam akhbar Utusan bernilai RM1,000, MECD akan sponsor RM500.

Ada macam2 media yang buka booth dari akhbar yang popular sehinggalah ke radio dan televisyen. Tahun ini ada geran baru untuk pengiklanan melalui internet. Tetapi masih agak terhad, dan masih jauh dari expectation saya. Last year, saya dapatkan kos pengiklanan saya hampir RM7000 dengan program ini.

Anyway, sapa yang nak kasi geran 50% free kan..

Kalau anda ada kelapangan, datang ke :

Program Pengiklanan Usahawan
17 hingga 23 Februari 2009
Ruang Legar, MECD Putrajaya.

Tahun ini pendaftaran boleh dilakukan secara online. Layari http://www.mecd.gov.my. Tapi borang pendaftarannya macam kureng sikit lah…Saya pun masih belum sempat pergi. Insyallah, saya akan kongsikan dengan anda nanti.

Jumpa di sana!

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply