I’m Back!

Salam Sejahtera Pembaca Blog,

Semalam saya dan team AkademiSMS selamat kembali ke Kuala Lumpur setelah selesai menganjurkan Seminar SMS yang julung-julung kalinya di Sabah. Pengalaman yang sungguh menyeronokkan! Tidak pernah saya sangka peserta Sabah yang begitu berminat dengan perniagaan SMS.

Tahniah kepada semua peserta. Anda telah berjaya memasuki kelompok golongan yang celik dengan perniagaan SMS. Lepas ni jangan kena tipu lagi dengan skim-skim yang menjanjikan janji yang tidak logik!

Terima kasih orang Sabah!

Berita baik! Selepas ini Seminar SMS akan dianjurkan di tempat anda pula.

Sama ada anda di Kota Bharu, Sungai Petani, Batu Pahat atau Kuala Lumpur, anda boleh dapatkan maklumat seminar di laman web Akademi SMS. Pendaftaran telah mula dibuka sekarang. Saya rasa ini mungkin trip seminar yang terakhir untuk tahun 2008.

Hari ini saya rasakan tiada yang mustahil dalam menjalankan perniagaan. Sekiranya kita benar-benar mengkehendaki sesuatu, kita akan berusaha bersungguh-sungguh. Saya sendiri tidak menyangka saya akan berjaya menganjurkan seminar sehingga ke Kota Kinabalu. Tidak sampai setahun saya mulakan seminar ini pada 7 Julai 2007 yang lalu!

Unbelieveable!

Kata Richard Branson, ” Screw It, Let’s Do It ” . Belasah je!

p/s : Nanti saya cuba emailkan atau uploadkan gambar dan video semasa seminar.

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply