Insomnia : Rasa seronok sampai tak boleh tidur

Dari Meja Irwan Dahnil, 7.53 pagi

Keseronokan saya tidak terhenti lagi sehingga hari ini. Saya rasa sungguh teruja dan terus bersemangat. Otak saya terus cepat dan ligat berfikir!

Sebaik sahaja tamat Seminar Perniagaan dan Pemasaran SMS sulung yang saya anjurkan untuk komuniti online SMSWang.com, saya benar-benar rasa keletihannya. Berhempas pulas untuk menyediakan setting seminar tersebut buatkan saya terpaksa korbankan masa bersama famili. Bukan sahaja famili, blog ini pun jarang disentuh akhir-akhir ini! Banyak persediaan yang telah dibuat. Memang saya niatkan dihati, kalau nak buat sesuatu, buat betul2. Saya bukan jenis orang yang setengah-setengah!

Tetapi semua rasa letih tersebut (letih sampai kejang kaki pun ada) hilang serta merta selepas tamatnya seminar tersebut. Alhamdulillah, seminar tersebut berjalan dengan lancar. Pendaftaran bermula jam 8.30 pagi dan seminar bermula jam 9.00am. Insyallah, saya akan kongsikan beberapa ‘penemuan’ dan juga beberapa maklumat dan gambar sekitar seminar tersebut.

Dari segi respon yang saya terima, membuatkan saya yang keletihan, tidak mampu tidur pada malamnya! Saya akan bersedia untuk seminar ke dua pada 18 Ogos pula…

Anyway, pendaftaran untuk Seminar Perniagaan dan Pemasaran SMS kali ke 2 kini telah dibuka. Daftar segera! Klik disini untuk maklumat lanjut.

p/s : Kepada mereka yang berminat untuk mendalami konsep perniagaan dan trend menjana pendapatan pendapatan yang terkini, boleh mendaftar untuk Seminar Wealth Summit yang akan diadakan pada 11 Ogos nanti. Azizi Ali, Dr Irfan Khairi dan beberapa speaker jemputan menanti anda. Jumpa di sana!

Pada suatu ketika dahulu saya hanya mampu bermimpi.
Pada suatu ketika dahulu, saya hanya boleh berkata saya mahu, tetapi saya tidak mampu.
Pada suatu ketika dahulu, saya hanya melihat dan membaca, tetapi tidak berbuat apa-apa.

Tetapi sekarang, hanya tinggal “pada suatu ketika dahulu”….

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply