irwandahnilAffiliate – Early Pay Day!

Salam Sejahtera,

Sebelum ini saya biasa menandatangan buku cek untuk pembayaran gaji staff. Disebabkan staff saya yang tidak ramai dan organisasi yang kecil, maka tidak terasa sangat kerja2 menyediakan pembayaran kepada mereka. Lebih2 lagi ada kerani akaun yang menyediakan akaun dan cek.

Tapi hari ini, saya mendapat pengalaman baru mengendalikan pembayaran komisen kepada semua affiliate saya. Rasa agak kekok dan agak tidak terurus sedikit. Mungkin pengalaman pertama mengendalikan kerja2 pembayaran. Anyway, saya akan cuma perbaiki mana2 kelemahan.

Anyway, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada 27 orang affiliate aktif yang membawa jumlah komisen sebanyak RM1,722.80.

Untuk makluman lanjut mengenai pembayaran komisen irwandahnilAffiliate, layari SMSBlog. Sesiapa yang masih belum menerima bayaran, sila maklumkan ya..

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply