Oh.. Hari Ini Hari Khamis!

Salam Sejahtera Pembaca Blog,

Pejam celik, hari ini hari Khamis, esok Jumaat dan lusa dan tulat pula adalah hujung minggu. Hujung minggu kebanyakan dari kita yang tertunggu-tung kedatangannya kerana hari untuk berehat bersama keluarga atau kenalan.

Hujung minggu ini 7 Julai 2007.

Saya tidak bercuti. Untuk pertama kalinya, Seminar Perniagaan dan Pemasaran SMS akan dianjurkan. Persiapan hampir 90% siap, cuma last preparation di hotel. Krew-krew sudah bersedia untuk menyambut rakan-rakan usahawan yang ingin mengetahui lebih mendalam bagaimana SMS boleh menjadi suatu perniagaan,

Saya akan temui anda di sana! Insyaallah, cuma bawa hati yang tenang dan fikiran yang terbuka. Mind is just like a parachute!

PromosiSMS.com Soft Launch / The Business Buddy Project
Tarikh tersebut juga akan menyaksikan satu lagi website yang membolehkan anda untuk mendapatkan kod 5 digit anda sendiri. Website tersebut akan up sepenuhnya pada 7/7/07, so jangan masuk ke website tu hari ini atau esok kerana anda pasti kecewa! Tunggu kejutan lagi ya!

The business buddy project pun akan saya lancarkan pada tarikh tersebut. Projek apa tu? Tunggu…

Kepada peserta seminar, saya tidak sabar-sabar untuk berjumpa dengan anda.

p/s : Seminar Perniagaan dan Pemasaran SMS untuk 18 Ogos 2007 pendaftarannya telah dibuka dengan harga early bird RM187. Layari http://seminar.smswang.com

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply