Post Pelancaran Rahsia Buat Duit Dengan SMS

Salam Sejahtera,

3 hari lepas merupakan tarikh pilihan saya untuk pelancaran E-Book Rahsia Buat Duit Dengan SMS. Alhamdulillah, walau dengan banyak masalah ketika pelancaran, ia berlangsung dengan baik dan memberikan hasil yang sangat luar dugaan saya.

Beberapa perkembangan yang berlaku yang ingin saya kongsikan :

1. Hari pertama telah mewujudkan 58 affiliate pemasaran dan berjaya menjana pendapatan pada hari pertama pelancaran. Saya ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada mereka yang sama-sama mengambil kesempatan ‘mengisi poket’ selepas banyak kehabisan wang beraya sakan! Nantikan cek di pintu rumah anda di akhir bulan okay!

2. Mailing list saya bertambah 100% dari jumlah sebelum pelancaran. Saya hanya sempat menghubungi mereka yang mendaftar awal untuk mendapatkan free copy ebook. Insyallah, saya akan hubungi lagi selepas ini khususnya untuk memaklumkan perkembangan terbaru E-Book.

3. Ramai yang tertanya2 kandungan e-book tersebut. Adakah bagus isinya? Ada ‘nilai’ istimewa tak dalamnya? Atau satu lagi percubaan untuk menambahkan bilangan e-book yang umpama tong kosong?… Saya ambil langkah berdiam diri dalam hal ini. Let the book do the talk. Walau apa respon atau pandangan orang lain, for better or worse saya akan terima. Itu pandangan masing2. Saya juga akan dapatkan beberapa review dari pembaca yang telah mendapatkan buku ini. Kita dengar apa kata mereka!

4. Saya akan pindahkan seluruh kandungan yang berkaitan dengan SMS ke rumah baru di www.smswang.com/smsblog. So, ape2 perkembangan berkaitan SMS boleh anda rujuk disana. Saya nak ‘bersihkan’ irwandahnil.com untuk kembali kepada niche asalnya semula iaitu keusahawanan.

5. Kalau berkesempatan, saya nak buat catatan perjalanan internet marketing saya sepanjang mewujudkan smswang.com. Mungkin saya buat dalam bentuk ebook percuma… dah edarkan kepada semua. Saya rasa mungkin boleh menjadi golden nugget kepada mereka yang rasa2 nak berkecimpung dalam internet marketing ni…

Module comment blog ni tak berjalan rupanya.. Terima kasih kepada Galadriel kerana inform kepada saya. Patutla dalam masa 3 hari ni sunyi je blog tanpa sebarang komen.. ingatkan semua dah tak sudi 🙂

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply