Selamat Tinggal Seminar!

Salam Sejahtera Pembaca Blog!

Pertama sekali, tentunya anda akan tertanya-tanya mengapa blog ini tidak dikemaskini. Hampir 2 minggu. Sebabnya mudah. Sebab blog saya ada masalah dengan database dan saya ‘tidak cukup cekap’ untuk menyelesaikan masalah tersebut. Oleh itu, saya ingin menyampaikan ucapan terima kasih dan penghargaan saya kepada pakar blog WordPress, Saudara Zul @ Smartzul yang dengan ‘tenang’ dan cekapnya menyelesaikan masalah ini. Memang saya akui, Zul mempunyai kemahiran dan kepakaran yang khusus dalam mengelolakan blog WordPress. 10/10 untuk Zul!

Jadi hari ini saya hanya ingin membuat pengumuman sahaja, tiada yang lain…

Projek Ebook Baru Dengan Tajuknya…

Sedikit teaser : Konsep ebook ini adalah Bisnes SMS DIY dimana saya sediakan formula bagaimana saya memulakan perniagaan SMS tersebut. Ini merangkumi langkah demi langkah dan juga grafik dan gambarajah bagaimana aplikasi SMS tersebut dikonfigurasikan. Hampir 1 tahun saya telah kumpulkan bahan dan saya rasa ini adalah bahan yang terbaik pernah saya kumpulkan. Dan saya percaya langkah-langkah ini amat mudah diikuti dan boleh dilakukan oleh sesiapa.

Kepada affiliates : Anda telah tahu apa yang anda patut lakukan… Cabaran akan bermula pada 30 Oktober 2007 dan berakhir pada 30 November 2007! RM100 menanti anda….

Seminar Terakhir
Saya ingin maklumkan bahawa Seminar SMS akan diadakan buat kali terakhir pada 3 November ini. Bulan Disember bulan yang sibuk bagi saya.Hebahkan lah kepada kawan-kawan bagi mengambil peluang ini. 2008 akan menjanjikan program pembangunan usahawan SMS yang baru yang akan saya umumkan nanti. Jadi, ucapkan selamat tinggal kepada Seminar SMS tahun ini!Penyertaan masih dibuka, untuk pendaftaran segera layari http://seminar.akademisms.com


Seminar Wealth Summit

Sabtu lalu saya berkesempatan untuk menyertai Zamri Nanyan, Eruwan, Osman Affan dan Azizi Ali sebagai penceramah dalam seminar Wealth Summit yang dianjurkan oleh True Wealth. Saya tidak sempat untuk membuat posting panjang. Insyallah, sedikit masa lagi saya akan updatekan maklumatnya.

p/s : Oh ya. Hari ini juga adalah hari terakhir jualan ebook Rahsia Buat Duit Dengan SMS dan Manual Pemasaran SMS akan dilakukan. Projek ebook baru akan menggantikan ebook ini, dan kepada sesiapa yang belum mendapatkan Manual Pemasaran SMS, boleh dapatkan disini.

p/s/s : Tak bes nya bila mengetahui ada insan yang obsesi dengan Ebook Rahsia Buat Duit Dengan SMS sehingga sanggup menjualnya secara tidak sah dan tidak beretika. Membantutkan penghasilan harta intelek di Malaysia kalau gelaja ini tidak dikawal. Ada sesiapa tahu apa yang perlu kita buat bila mengalami masalah hak intelek diciplak?

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply