Tajuk Buku- Ada Cadangan Tak ?

Assalamualaikum Kawan2,

“Buku dah tulis, tapi tajuk pulak macam tak best je..”

Punyalah besar masalah saya kali ini dan perlukan bantuan kawan-kawan. Saya baru selesai menulis sebuah buku dan memerlukan tajuk yang sesuai untuk buku ini.

Sebenarnya saya dah ada tajuk iaitu Bisnes SMS Cara Mudah, tapi saya rasa tajuk saya tu kurang catchy, macam mana tak menarik pula. Ada cadangan kreatif lain tak ?

Buku ini adalah kupasan saya terhadap perniagaan SMS yang hangat di Malaysia. Ia mendedahkan 7 aplikasi SMS utama iaitu SMS Voting, Chat, Subscribe, IOD, Contest, Slogan dan Page. Buku ini menunjukkan langkah demi langkah, bergambar dan berilustrasi yang mudah untuk difahami. Pembaca juga boleh membuat praktikal terus kerana saya bekalkan juga dengan akaun SMS percuma untuk percubaan.

Sebagai tanda penghargaan, saya akan berikan cenderahati kepada tajuk yang paling baik yang akan saya gunakan! Anda bakal menjadi antara orang yang pertama menerima buku tersebut!

Saya tau anda semua mungkin ada idea kreatif yang terpendam. Luahkan idea anda sebanyaknya dengan meninggalkan komen di bawah.

Saya sangat2 menghargainya. Jangan lupa. Cenderahati menanti!

‘Idea oh idea..’

irwan.dahnil

ID is a certified tour leader with extensive experience in organizing and leading private trips. A dynamic individual with a multiple of talents, extensive experience, and a broad spectrum of exposure across various industries.

Leave a Reply